Üdvözöljük a Solution Trader Group Kft. oldalán!

 

Cégünket a folyamatosan bővülő, egyedi vevői igényeknek való megfelelés hívta életre, melynek főbb területei a személyre szabott elektronikai megoldások biztosítása a csatlakozástechnika és a kábelmegoldások, valamint az elektronikai összeszerelés területén. 

 

Társaságunk 2013-ban jött létre az elektronikai piac új és innovatív szereplőjeként. A tulajdonosi kör több mint 10 év szakmai tapasztalattal a háta mögött biztosítja a kimagasló minőséget és megbízhatóságot ügyfeleink részére. 2017 óta rendelkezünk ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszerrel, mely segíti folyamatainkat a gazdaságosság, eredményesség és kiváló minőség elérése érdekében. 

 

Termékeink és szolgáltatásaink vevőink egyedi igényeire szabottan kerülnek kialakításra és leszállításra, cégünk rendszereit, technológiáját és fejlődési irányát felhasználva. Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a piaci igényeknek megfelelő folyamatos fejlődés megvalósítására, ezáltal bővítve és továbbfejlesztve gépparkját, alkalmazott technológiai eljárásait és rendszereit. Legfőbb célunk az egyedi igények egyedi megoldásokkal való kiszolgálása, melyhez az alapot eddigi tapasztalataink és cégünk folyamatos innovációja adja.

© Solution Trader Group Kft.